GCOS 2022

GLOBAL CLOUD-NATIVEAND OPEN SOURCE SUMMIT

JULY 6-7, 2022

0Days
0Hours
0Minutes
0Seconds
Cloud Native
Cloud Computing
AI Technology
Open Source
Microservice
Illustration
Illustration

About the Event

Global Cloud Native & Open Source Summit 2022 focuses on a full range of cloud-native & open source technologies and is committed to defining the standard of the next generation of software engineering. The event will gather 1000+ Attendees and it will be live with a virtual experience where senior software engineers, architects, and team leads connect, learn, and grow. Experts and developers from various backgrounds will be sharing their cutting-edge technical practical experience and cases.

What to Experience

Office Equipment -038 - Computer Presentation

Presentations

Making Presentation in Front of All Attendees

Virtual Booth

to Show Your Videos/Graphics and Start Video Calls with Visitors

Panel Discussions

Join Live Panel Discussions

Business Meetings

One to One Private Business Meetings with your Selected Delegates

Interaction

Powerful Interaction Tools, Truly Engaging with your prospects just like face to face

Report and Contact Info

Complete Post Event Report and Full Delegate Contact Info List One Week After the event

GCOS 2022 SERIES SPEAKERS

Illustration

Devesh Sharma

Assistant Principal Architect

SPTel

Illustration
Illustration

Mark Shan

Chairman

Tencent Opensource Alliance TOC Member Next Arch Foundation

Illustration
Illustration

Bapu Shinde

Lead Cyber Security Cloud & Container

Standard Chartered Bank

Illustration
Illustration

Subhra Bhakta

Group Chief Enterprise Architect

TAQA Group

Illustration
Illustration

Ram Vaidyanathan

Senior Technology Evangelist, ManageEngine

ManageEngine

Illustration
Illustration

Nikhil Singh Kushwaha

Senior Data Architect

OCBCN Bank

Illustration
Illustration

Shitalkumar Sukhdeve

Senior Data Scientist (AVP)

PT Smartfren Telecom Tbk.

Illustration
Illustration

Unmesh Deshpande

Founder and Principla Technology Consultant

CTO As A Service

Illustration

Robert Paul Baquing

Infrastructure - Product & Strategy Manager

Globe Telecom

Illustration
Illustration

Gerald Bachlmayr

Chief Architect - AWS

Anchor

Illustration
Illustration

Jonas Wolf

 Co-COO

DAOPS Foundation

Illustration

AGENDA

9:00 AM - 9:30 AM

Keynote Presentation (15-30 mins)

The State of Open Source 2022

Keynote Speaker

9:30 AM - 10:00 AM

Presentation (15-30 mins)

The Evolution and Changing Face of Open Source The State of Open Source

Reserved

10:00 AM - 11:00 AM

PANEL DISCUSSION (60 mins)

Challenges and Best Practices for Next Generation Open Source Software Architectures
- The Evolution and Changing Face of Open Source The State of Open Source
- The State of Open Source 2022


11:00 AM - 11:30 AM

Presentation (15-30 mins)

Open Tool Chains With Cloud-Native Development


11:30 PM - 12:30 PM

PANEL DISCUSSION (60 mins)

Cloud-Native: Driving Digital Transformation Across All Applications


12:30 PM - 13:00 PM

LUNCH BREAK

In this report he will talk about the practice of applying related disciplines to solve purely marketing problems.


13:00 PM - 14:00 PM

PANEL DISCUSSION (60 mins)

Kubernetes and the Modern Enterprise


14:00 PM - 14:15 PM

Presentation

Best practices for monitoring and securing multi-cloud environments


14:30 PM - 15:00 PM

Presentation (15-30 mins

The Future of Kubernetes - Challenges and Opportunities


15:00 PM - 15:15 PM

Presentation (15-30 mins

Learn, Grow and Succeed in Kubernetes Contribution


15:30 PM - 16:00 PM

Presentation (15-30 mins)

Containerization: Problems of Today and Potential for Tomorrow


16:00 PM - 16:30 PM

Presentation (15-30 mins)

Essential Practices for Containerized Applications


16:30 PM - 17:30 PM

PANEL DISCUSSION (45-60 mins)

- Cloud-Native Architecture: The Road to Exploration of Container Cloud- Leveraging Cloud-Native Technology to Transform your Enterprise


9:00 AM - 9:30 AM

Keynote Presentation (15-30 mins)

The State of Cloud-Native Security 


9:30 AM - 10:00 AM

09:30-10:00 Presentation (15-30 mins) 

Cloud Transformation: Security and Visibility in the Accelerated Journey


10:00 AM - 10:30 AM

Presentation (15-30 mins) 

Cloud-Native Application Security Solutions & Use Cases


10:30 AM - 11:00 AM

10:30-11:00 Presentation (15-30 mins) 

- Cloud-Native Application Security Solutions & Use Cases 


11:00 AM - 11:30 PM

11:00-11:30 Presentation (15-30 mins)

AI/ML for Mobility, Sensing, and Networking


11:30 PM - 12:30 PM

PANEL DISCUSSION (45-60 mins)

Suggested titles:
- Using AI/ML in a Data-Driven Economy for Actionable Intelligence


12:30 PM - 13:00 PM

LUNCH BREAK / NETWORKING SESSION



13:00 PM - 14:00 PM

PANEL DISCUSSION (45-60 mins)

Suggested titles:The Value of DevOps Transformation in the Digital Enterprise


14:00 PM - 14:30 PM

14:00-14:30 Presentation (15-30 mins)

Open Source Approach to Artificial Intelligence: Pros & Cons 


14:30 PM - 15:00 PM

14:30-15:00 Presentation (15-30 mins)

Cloud Security in the Age of Distributed DevOps


15:00 PM - 15:30 PM

Presentation (15-30 mins)

Current State of DevOps in the Cloud-Native Era


15:30 PM - 16:00 PM

Presentation (15-30 mins)

Transitioning to a Cloud Data Architecture


16:00 PM - 16:30 PM

16:00-16:30 Presentation (15-30 mins)

Big Data, Big Analytics, and Big Insights: Innovation Opportunities & Challenges


16:30 PM - 17:30 PM

PANEL DISCUSSION (45-60 mins)

Suggested Titles:
Cloud and Big Data: What You Need to Know in 2022 and Beyond


13:30 - 15:00

Leadership skills for business owners

In this report he will talk about the practice of applying related disciplines to solve purely marketing problems.

Ester King

13:30 - 15:00

How to build long-term relationships with clients

Learn how to promote your business in competitive market!

Ester King

13:30 - 15:00

How to launch a best-selling product: step-by-step guide

In this report he will talk about the practice of applying related disciplines to solve purely marketing problems.

Ester King

13:30 - 15:00

Leadership skills for business owners

In this report he will talk about the practice of applying related disciplines to solve purely marketing problems.

Ester King

13:30 - 15:00

How to build long-term relationships with clients

In this report he will talk about the practice of applying related disciplines to solve purely marketing problems.

Ester King

13:30 - 15:00

How to launch a best-selling product: step-by-step guide

In this report he will talk about the practice of applying related disciplines to solve purely marketing problems.

Ester King

Sponsors

  • Illustration

    Diamond Sponsor

    Snyk is a developer security platform. Integrating directly into development tools, workflows, and automation pipelines, Snyk makes it easy for teams to find, prioritize, and fix security vulnerabilities in code, dependencies, containers, and infrastructure as code. Supported by industry-leading application and security intelligence, Snyk puts security expertise in any developer's toolkit.

  • Illustration

    Diamond Sponsor

    Aqua Security is the largest pure-play cloud native security company, providing customers the freedom to innovate and accelerate their digital transformations. The Aqua Platform is the leading Cloud Native Application Protection Platform (CNAPP) and provides prevention, detection, and response automation across the entire application lifecycle to secure the supply chain, secure cloud infrastructure and secure running workloads wherever they are deployed. Aqua customers are among the world’s largest enterprises in financial services, software, media, manufacturing and retail, with implementations across a broad range of cloud providers and modern technology stacks spanning containers, serverless functions and cloud VMs.

  • Illustration

    Diamond Sponsor

    GitLab is The DevOps platform that empowers organizations to maximize the overall return on software development by delivering software faster and efficiently, while strengthening security and compliance. With GitLab, every team in your organization can collaboratively plan, build, secure, and deploy software to drive business outcomes faster with complete transparency, consistency and traceability. GitLab is an open core company which develops software for the software development lifecycle with 30 million estimated registered users and more than 1 million active license users, and has an active community of more than 2,500 contributors. 

  • Illustration

    Diamond Sponsor

    Checkmarx is constantly pushing the boundaries of Application Security Testing to make security seamless and simple for the world’s developers and security teams. As the AppSec testing leader, we deliver the unparalleled accuracy, coverage, visibility, and guidance our customers need to build tomorrow’s software securely and at speed. We’re a unicorn. A pioneer and an innovator, we’ve been leading the market for 15 years. We enable our employees to thrive, realize their full potential, and do what they do best. Our people power our success, and the products they build consistently win accolades, awards, and analyst recognition.

  • Illustration

    Gold Sponsor

    Mirantis helps organizations ship code faster on public and private clouds. The company provides a public cloud experience on any infrastructure from the data center to the edge. With Lens and the Mirantis Cloud Native Platform, Mirantis empowers a new breed of Kubernetes developers by removing infrastructure and operations complexity and providing one cohesive cloud experience for complete app and devops portability, a single pane of glass, and automated full-stack lifecycle management with continuous updates. Mirantis serves many of the world’s leading enterprises, including Adobe, DocuSign, GlaxoSmithKline, Liberty Mutual, PayPal, Reliance Jio, Splunk, STC and Volkswagen.

  • Illustration

    Gold Sponsor

    New Relic is a San Francisco, California-based technology company which develops cloud-based software to help website and application owners track the performances of their services.

  • Illustration

    Silver Sponsor

    As the IT management division of Zoho Corporation, ManageEngine prioritizes flexible solutions that work for all businesses, regardless of size or budget. ManageEngine crafts comprehensive IT management software with a focus on making your job easier. Our 120+ award-winning products and free tools cover everything your IT needs. From network and device management to security and service desk software, we're bringing IT together for an integrated, overarching approach to optimize your IT.

  • Illustration

    Silver Sponsor

    We’re the leading platform for search-powered solutions, and we help everyone — organizations, their employees, and their customers — find what they need faster, while keeping applications running smoothly, and protecting against cyber threats. When you tap into the power of Elastic Enterprise Search, Observability, and Security solutions, you’re in good company with brands like Netflix, Uber, Slack, Microsoft, and thousands of others who rely on us to accelerate results that matter.

EVENT PARTNERS

Event Endorser

We are proud of our partners who support us every step of the way.

Award "Most Innovative Solutions for Companies"

Event Organizer

We are proud of our partners who support us every step of the way.

Award "Most Innovative Solutions for Companies"
Award "Best Service Provider"
Award "Comfortable and Modern Office Design"

Co-hosting

We are proud of our partners who support us every step of the way.

Award "Most Innovative Solutions for Companies"


Award "Best Service Provider"